sobota, 7 lipca 2012

Miętusowo ...

Czyli na kolacje ... miętus zapiekany z natką pietruszki.. czosnkiem... cytryną
Rybę poporcjować... natrzeć solą , pieprzem i sokiem z cytryny, odstawić na kilka godzin do lodówki ... przed włożeniem do piekarnika "faszerujemy" rybę natką pietruszki i czosnkiem... 
 wstawiamy do nagrzanego piekarnika ok. 200 stop. na 30 minut...

Po upieczeniu wygląda... i smakuje świetnie :D

Przed porcjowaniem powyższa ryba jak dla mnie wygląda odstraszająco ...
Wzrok naszego psiaka --> będziecie to jeść ?? ;)

7 komentarzy:

  1. Bardzo lubię ryby, staram się je przygotowywać przynajmniej 2 razy w tyg. :) Twoja wyszła naprawdę apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zdjęcia pełna profeska :)
    A pies jest cudowny :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Psinka chyba lekko zdziwiona co to za nowy kolega :)

    OdpowiedzUsuń
  4. haha piesek wygląda na delikatnie przestraszonego, spojrzenie face to face ;D a kolacyjka wygląda apetycznie ryba w ziołach skusiłabym się ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. boshe ta ryba wygląda jak wąż!!!! jaka w smaku, dużo ma ości?

    OdpowiedzUsuń